Welkom bij de Loodsen 

Welkom op de Pagina van de Loodsen ,  Hier zullen wij uitleggen wie wij zijn en wat wij doen binnen de groep,  en om een inzicht te geven wat het inhoud om een loods te zijn 

Wie zijn de Loodsen

De Loodsen zijn opgericht in 2013,  toen zijn wij begonnen met een groepje van 5 man wat nu al uitgegroeid is tot een actieve groep van meer dan 15 actieve leden,  De meeste leden zijn bij onze groep begonnen als jeugd lid en hebben later een leiding rol vervuld  of doen dit nog steeds.
Wij doen ons best om op meerdere manieren de groep te ondersteunen op alle manieren die voor ons mogelijk zijn. 

Wat doen de Loodsen

Bij de Loodsen staat het centraal om de groep te helpen,  hierdoor zitten er in elk leiding team 1 of meerdere loodsen.  hierdoor ontstaat er een hechte band tussen alle leiding teams,  omdat wij samen opgegroeid zijn.  
Maar dit is niet alles wat de Loodsen doen,  Wij draaien elke week op Woensdag ook onze eigen opkomst doen,  op deze dag doen we verschillende dingen,  Variërend van een avond bij het kampvuur zitten , Opkomsten uitwerken, een leuk uitje met z'n alle tot een Hottub bouwen. 
Elk jaar hebben wij ook een Zomerkamp van ongeveer 7 tot 10 dagen,  Wat wij doen is elk jaar anders, maar enkele voorbeelden zijn een Trektocht door Friesland met onze Lelievletten,  een Kamp op een willekeurig kamp terrein ergens in Nederland, of gewoon een week kamperen op onze vaste locatie op de Stierop aan het Alkmaardermeer.
Bij de Loodsen staat gezelligheid en gelijkwaardigheid centraal, maar ook het samen dingen ondernemen. 

Algemene Informatie

De Loodsen hebben elke woensdag opkomst van 20:00 tot ??:??, Wij zijn jongeren van minimaal 18+ ,  op het moment is er geen maximum leeftijd. Wij dragen onze eigen Loodsen T-shirt of Trui  in combinatie met de SKZ Groepsdas. 
We hebben in het gebouw ons eigen hok, wat wij naar onze eigen ideeën gezellig hebben ingericht. 

Contact

Voor meer informatie over de Loodsen kunt u altijd contact op nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.